- Autor: acmak
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Rajčatové pyré | 60 |
| Smetana zakysaná 12% | 30 |
| Celer řapíkatý | 60 |
| Brambory rané | 60 |
| voda | 400 |
| Červená řepa | 100 |
| Ocet Balsamico | 20 |
| Česnek | 20 |
| Mrkev | 40 |
| Máslo čerstvé | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1262 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 631 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 4, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






